Vi har udformet en lille hjælpeguide til, hvordan du bedst muligt kommer i gang med Online Møder.
Så snart du har været inde og aktivere Online Møder, kan du tage det i brug.

Inden du går i gang med Online Møder, skal du sikre dig, at din device har lyd, mikrofon og kamera indbygget i sig, for at få fuldt udbytte af systemet.

Der er også krav til, hvilke browsere du kan bruge. Du skal altid sikre dig, at din browser har den nyeste opdatering.

  • Android: Chrome og Firefox
  • IOS: Safari
  • Linux: Chrome og Firefox
  • macOS: Chrome, Firefox og Safari
  • Windows: Chrome og Firefox

 

Inviter til møde uden sag

  1. Hvis du ønsker at invitere din/dine medarbejdere eller en klient til et online møde, skal du først og fremmest være logget ind på din profil på Supbine. Inde på din profil vil du oppe i toppen kunne se: Sager, møder, nyheder, klager og profil. Du klikker på ‘’møder’’.

2. Nu vil du kunne se en ‘’Opret online møde’’ knap i toppen af højre side. Denne klikker du på.

3. Nu er du i gang med at oprette selve mødet. Her kan du invitere den/de personer som skal deltage, ved at indtaste deres e-mail. De vil efterfølgende modtage en e-mail med et link til mødet. Du har også mulighed for at skrive en tekst til de personer, som du ønsker at invitere. Tryk derefter på ‘’opret’’.
Mødet er nu oprettet og du vil kunne se at det har fået et møde ID.

4. Når du skal deltage i mødet, så trykker du på knappen ‘’gå til møde’’. Her vælger du hvilken mikrofon og hvilket kamera du vil bruge. Tryk herefter på ‘’videre’’ hvor du derefter vil komme ind i mødet.

Du kan altid trykke på knappen ‘’rediger’’ hvis du har glemt noget tekst der skal sendes med ud, eller hvis du ønsker at lave en intern note. Her kan du også invitere folk, hvis du skulle have glemt nogen. Hvis du ønsker at lave en intern note til mødet, så skal du ikke hakke af i ‘’send til inviterede’’. Hvis du ønsker at sende noget ny tekst ud på mødeindkaldelsen, så skal du hakke af i ‘’send til inviterede’’. Tryk derefter ‘’gem note’’.

Inviter til møde på en sag

  1. Hvis du ønsker at invitere en klient til et online møde via en sag, gå ind på den pågældende sag. Klik på knappen ‘’møder’’.

2. Klik herefter på knappen ‘’Inviter til online møde’’.

3. Her taster du klientens e-mail ind og skriver den tekst, som du ønsker skal stå i mødeindkaldelsen. Klik herefter på opret.

4. Der bliver nu sendt en mail til klienten med et link til mødeindkaldelsen.

5. Du kan gå direkte til mødet ved at klikke på ‘’Gå til møde’’.