Supbine kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Vi har nogle mere uddybende hjælpeartikler her på siden til, hvordan de forskellige funktioner virker. V har her lavet en overordnet hjælpeartikel til, hvad du kan med Supbine og hvordan.

  1. Forsiden af din profil på Supbine vil se ud ligesom på billedet. Her vil du, i takt med at du får – eller opretter nye sager, kunne se dem på forsiden.

2. Hvis du ønsker at gå til et online møde, så trykker du på ‘’møder’’. Her kan du oprette et møde eller tilgå et eksisterende møde.

3. Hvis du ønsker at tilgå dine sager, går du til forsiden ved at trykke på ‘’Supbine’’ – Her kan du se alle de sager du har en tilknytning til eller du kan søge efter en specifik sag ved at indtaste sagsnummeret i feltet ‘’søg’’. Du opretter en ny sag ved at trykke på ‘’opret sag’’.

4. Hvis du ønsker at lave en brugerdefineret faktura, hvor der fx. står hvordan dine kunder kan vælge at betale eller hvis du ønsker at dit CVR nummer skal fremgå at din faktura, så skal du vælge ‘’konto’’. Her kan du under ‘’kunde faktura tekst’’ tilføje tekst der skal være med i fakturaen. Du kan også vælge om der skal sendes en mail ud omkring reglerne for GDPR og hvad der skal stå i denne mail.

5. Hvis du går ind under ‘’kunder’’ kan du her se de forskellige kunder/klienter du har, eller du kan søge efter dem. Hvis der skal sendes en faktura til en af dem, vælger du den kunde det omhandler. Her er det vigtigt, at du sætter kundens mail ind her i feltet ‘’e-mail’’. Det er nemlig den mail der står her, som en faktura vil blive sendt til.

Relateret indlæg