Det er heldigvis nemt og enkelt at oprette sig som bruger af Supbine. Men vi har alligevel udarbejdet en lille hjælpeartikel til, hvordan man gør.

  1. Der er 2 måder hvorpå du kan oprette dig som bruger af Supbine hvis du er en helt ny kunde. Den ene måde er af vælge ‘’prøv gratis’’ øverst i højre hjørne. Den anden måde er ved at trykke på ‘’priser’’ og derefter trykke på en af pakkerne. (Hvis du allerede bruger af Supbine igennem Dansk Krisekorps, men ønsker at oprette Supbine til din egen private klinik, så log da ind på din profil på Supbine og tryk på den gule bjælke øverst oppe)

Husk at hvis du ønsker at prøve PRO pakken gratis i 7 dage, bestil da pakken og kontakt så kundeservice, så får vi bestilt prøveperioden med det samme. Online Møde Starter aktiveres automatisk når du opretter dig på Supbine/bestiller dit produkt.

2. Når du har trykket på ‘’prøv gratis’’ eller den pakke du ønsker, så skal du efterfølgende indtaste din e-mail i feltet ‘’e-mail’’.

3. Du bliver nu mødt af en side, hvor du skal indtaste dit mobilnummer. Dette er en del af sikkerheden i Supbine, hvor du hver gang du logger på Supbine, vil modtage en SMS med en bekræftelseskode som du skal indtaste, før du kan logge ind i systemet.

4. Nu er nu logget ind i Supbine og skal udfylde den påkrævede info.

5. Du bliver nu logget ud og bedt om at logge ind igen med dit brugernavn og password. Dit brugernavn er din e-mail og dit password har nu netop selv oprettet.

6. Du er nu logget ind på din nye profil på Supbine. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at fortsætte med ‘’Online Møde Starter eller PRO pakken’’ så skal du trykke på ‘’gå til denne side’’ i din gule bjælke øverst oppe. Dette skal du gøre senest dagen før, er prøveperioden udløber.

7. Her trykker du på ‘’tilføj betalingskort’’ – indtaster dine kortoplysninger. Og du vil nu fortsætte med den pakke du har valgt og helt automatisk blive opkrævet pakkens pris én gang om måneden.

Relateret indlæg