For at integrerer Sygeforsikringen ‘’danmark’’ med Supbine, så dine kunder/klienter kan få tilskud, så er der nogle steps du skal igennem. Når du har været igennem de forskellige steps, så kan du eksportere informationen videre til ‘’danmark.’’

Integrer med Sygeforsikring ‘’danmark’’

  1. Du skal allerførst starte med, at sætte integrationen med Sygeforsikringen ‘’danmark’’ op på din profil på Supbine. Dette gør du under konto > integrationer > Sygeforsikringen ‘’danmark.’
  2. Her udfylder du de forskellige felter. Du er nu klar til at kunne lave udtræk til ‘’danmark.’’

Opsætning af takster og klienter

  1. Hvis din kunde/klient er medlem af ‘’danmark’’ og ønsker tilskud, skal du markere dette på kunden. Start med at finde kunden/klienten som det drejer sig om. Dette gør du under kunder > find den ønskede kunde > sæt flueben i ‘’Er medlem af Sygeforsikringen ‘’danmark’’. Du kan også vælge at kunden er medlem af Sygeforsikringen ‘’danmark’’ ved sagsoprettelse.

  2. Hvis du allerede har oprettet takster, men ikke valgt en takstgruppe til Sygeforsikringen ‘’danmark’’, så trykker du på de eksisterende takster og vælger dernæst en takstgruppe for ‘’danmark’’.

Fremadrettet når du opretter sager med de ovennævnte takster og kunder/klienter vil du nu kunne se Sygeforsikring ”danmark” tilskud på fakturaer. 

Lav et udtræk til Sygeforsikringen ‘’danmark’’.

Kun fakturaer som er markeret som betalt vil fremgå.
Systemet opdaterer én gang i timen.

  1. Gå igen ind under konto > udtræk.
  2. Her kan du nu eksportere dine informationer til Sygeforsikringen ‘’danmark’’.