Flere end 1.000 behandlere bruger allerede Supbine

1000+

Behandlere

8000+

Klienter

10000+

Sager

40000+

Journaler

Gratis prøveperiode​

Opret en bruger - tilføj et kreditkort - så let påbegyndes din 7 dages gratis prøveperiode. Når de 7 dage er gået, vil du blive trukket de normale 499,-/md. pr. medarbejder. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Opsiger du det inden din 7 dages prøveperiode er slut, bliver du ikke opkrævet noget.

Online Møde Starter

99,- pr. måned

Ubegrænset Online Møder
Ubegrænset Video Samtaler

Prøv gratis

PRO

499,- pr. måned

Alt fra Online Møde Starter
Ubegrænset bookings
Ubegrænset betalinger
Ubegrænset faktruraer
Ubegrænset Sager og Journaler
Sikkerhed & kryptering
8-17 live support
24/7 email support

Prøv gratis

ENTERPRISE

Fra DKK 999

Alt fra PRO
Skræddersyet setup til din virksomhed
Fast kontaktperson
24/7 live support samt telefonisk support

Prøv gratis

Alle priser er ekskl moms.

Ofte stillede spørgsmål

Generelt

Så tøv endelig ikke med, at kontakte kundeservice. 

 

Svaret er enkelt. JA! Supbine er fuldt ud sikkert og krypteret, ligesom at vi lever op til alle kravene indenfor GDPR. Du kan derfor være helt tryg ved, at dine og dine klienters oplysninger og fuldt fortrolige!

 

Det eneste som Online Møde Starter kræver er, at du har et device med kamera og lyd. Du kan bruge browserne Google Chrome, Firefox og Safari. Du kan bruge Online Møde Stater fra din PC, mobil og tablet. Det er også muligt at deltage i et møde uden kamera og mikrofon, hvis du blot ønsker at kunne deltage i et møde, uden at man skal kunne se – eller høre dig.

 

Supbine er browserbaseret. Det betyder, at du ikke skal til at installere en masse programmer på dine devices, som bare ligger og fylder. Du logger ind på din profil på Supbine.com og her vil du have adgang til den pakke som du har valgt. Du kan bruge systemet på alle dine devices. Nemmere bliver det ikke!

 

Pris & Abonnement

Vælg den pakke du ønsker, tryk på ‘’prøv gratis’’, indtast din e-mail  – og du er i gang.

 

Priserne er pr. medarbejder. Hvis du er én medarbejder som ønsker Online Møde Starter, så koster det 99 kr./måned. Er i 2 medarbejdere som ønsker Online Møde Starter så koster det 198 kr./måned. Hvis du er én medarbejder som ønsker PRO pakken, så koster det 499 kr./måned. Er i 2 medarbejdere som ønsker PRO pakken, så koster det 998 kr./måned.

 

Det kommer an på, hvad du har behov for. Har du blot behov for et system, hvor du kan afholde krypterede online møder og sessioner, så er Online Møde Starter pakken for dig. Har du derimod brug for et nyt bookingsystem, som kan håndtere dine klientsager, journaler, sms påmindelser, fakturering m.m. så er PRO pakken lige noget for dig.

 

Ja, prøveperioden er helt gratis de første 7 dage. Du kan opsige den op til 6 dage før prøveperiodens udløb. Foretager du dig intet, fortsætter abonnementet blot til den oprindelige pris.

 

Nej, der er ingen binding på vores pakker. Du kan opsige det lige når du vil, til udgangen af måneden.